Στέλεχος της εθνικιστικής οργάνωσης Πατριωτικό Μέτωπο φέρεται να ήταν ο δεύτερος συλληφθείς για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με το info-war, που επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως είχε θέση εκπροσώπου Τύπου της οργάνωσης.

Ads

Την πληροφορία μετέδωσε και ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών, Δημήτρης Τρίμης, με ανάρτησή του στο Facebook:



Ο ίδιος επέδειξε ιδιαίτερη δραστηριότητα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μετά την επίθεση στον Ζακ Κωστόπουλο. Σε πληθώρα αναρτήσεων υπερασπίζεται τον ξυλοδαρμό… σε τρίτο πρόσωπο, εμφανιζόμενος να επιχαίρει κάποιους «τρίτους» που το έκαναν και όχι τον εαυτό του, απαντά σε σχόλια, βρίζει, χυδαιολογεί με ομοφοβικούς όρους κλπ. Οι αναρτήσεις διακόπτονται την Κυριακή, όταν έγινε γνωστό ότι τον αναζητά η αστυνομία.

Σημειώνεται πως ηγετική θέση στο Πατριωτικό Μέτωπο είχε και ο Σταύρος Βιτάλης, ο στήριξε το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter βίντεο με το οποίο υποστηρίζει το δικαίωμα αυτοδικίας.