Απάντηση αναφορικά με τις καταγγελίες περί «αρουραίων» και στρατού τρολ που όχι μόνο τον στηρίζουν αλλά δυσφημούν την Έφη Αχτσιόγλου δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ads

Με ανάρτησή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους», προσθέτει ότι «πιστεύω απόλυτα» την Έφη Αχτσιόγλου μετά το εξώδικο που έστειλε για το «SMS στον Τσίπρα» ενώ παράλληλα σημειώνει για την συνυποψήφιά του ότι «τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο».

Ταυτόχρονα συμπληρώνει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί «τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις» τόσο από «τα ΜΜΕ του συστήματος» όσο και από «εκείνα του κόμματος» και διαμηνύει ότι «είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις και να τις συντρίψω μια προς μια».

«Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Ads

Λίγες ώρες ωστόσο νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης σε ομιλία του προς φίλους του κόμματος στη Χαλκίδα δεν παρείχε στην συνυποψήφιά του τη στήριξη που του ζήτησε στις επιθέσεις που δέχεται περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν ξέρω αν υπονόμευε η Έφη Αχτσιόγλου τον Αλέξη Τσίπρα. Είμαι ένα μήνα στην πρώτη γραμμή, τέσσερις μήνες στο κόμμα. Να σας πουν αυτοί που ξέρουν».