«Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε όσα ομοφοβικά είπε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Ads

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει:

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης. Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση.

»Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο».

Ads

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Μουτζούρης, κατά την ομιλία του μπροστά σε φίλους και συνεργάτες, αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «οπισθογεμή», με τους παρευρισκόμενους μάλιστα να ειρωνεύονται και να χλευάζουν.

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός» είπε αρχικά.

Τότε, ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον περιφερειάρχη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός. Είναι λίγο οπισθογεμής!».