Με όπλο τον… Παναγιώτη Λαφαζάνη πήγε στη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Ads

«Η καταρρέουσα κυβέρνηση για να στηριχτεί στήνει τη δική της διαπλοκή. Η κυβέρνηση παζαρεύει με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να βάλει στη θέση των παλιών καναλαρχών νέους πιο συνεργάσιμους με το Μαξίμου. Υπογραφή Παναγιώτης Λαφαζάνης. Εκτός αν μου πείτε ότι ο Παναγιώτης είναι πια όργανο των ολιγαρχών» υποστήριξε μιλώντας από το βήμα της Βουλής. 

Στη συνέχεια επικαλέστηκε και τον Γιώργο Παπανδρέου και το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν» τόνισε: «Λεφτά δεν υπάρχουν – ή για την ακρίβεια λεφτά υπάρχουν, αλλά είσαστε ανίκανοι να τα μαζέψετε».

«Δεν σας ενδιαφέρει να βάλετε τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Δεν σας ενδιαφέρει να υπάρχει πολυφωνία στην τηλεόραση. Δεν σας ενδιαφέρει η σύγκρουση με τη διαπλοκή. Σας ενδιαφέρει η σύγκρουση με τη διαπλοκή των άλλων», υποστήριξε στη συνέχεια. 

Ads

Κατόπιν κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να φτιάξει ένα ελεγχόμενο καθεστώς. «Ζηλέψατε τη δόξα των προκατόχων σας. Αυτοί έκλεισαν την ΕΡΤ, εσείς ετοιμάζεστε για πρώτη φορά σε δυτική χώρα να ρίξετε μαύρο σε ιδιωτικούς σταθμούς» σημείωσε μεταξύ άλλων.