Τη συμμετοχή τους σε στάση έχουν εξαγγείλει για σήμερα, Τρίτη 27 Απριλίου, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, κατά των οικονομικών μέτρων.

Ads

Αναλυτικά, δεν θα λειτουργήσουν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) καθώς και το τραμ. Κανονικά θα γίνονται τα δρομολόγια του προαστιακού.

Οι επιβάτες πρέπει να έχουν υπόψη τους, πάντως, πως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα αρχίζουν να αποσύρονται σταδιακά τουλάχιστον μια ώρα πριν από τις 11:00 και ότι η πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται τουλάχιστον μια ώρα μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης ΟΑΣΘ , συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που κήρυξε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ads

Σε συλλαλητήριο στις 6:30 μ.μ. στα Προπύλαια, καλεί την Τρίτη 27 Απριλίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ τους εργαζόμενους.