«Το χθεσινό μου σχόλιο είχε πολύ χιούμορ, πράγμα που παρέκαμψαν απαξάπαντες…το επίθετο αιχμηρή που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο» αναφέρει σε νέα ανάρτησή του για τον Γιώργο Νταλάρα ο Σταμάτης Κραουνάκης, μετά από εκείνη του Σαββάτου,, με αφορμή τα όσα είπε ο πρώτος σε δημοσιογράφους.

Ads

Ολόκληρη η νέα ανάρτηση:

«Με το Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο αριστες με Την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του.

Το χθεσινό μου σχολιο Που έδωσε τοση τροφή Στην τηλεοπτική φτώχεια και που προκάλεσε τηλεφωνήματα από τα πρωινάδικα τα οποια ευγενως απεκρουσα! Γιατί τα παιδάκια που τηλεφωνούν δε φταίνε σε τίποτα…το χθεσινο μου σχόλιο ειχε πολυ χιουμορ …πραγμα που παρεκαμψαν απαξαπαντες…το επιθετο αιχμηρη που κοτσαρανε ακομα και οι αριστερουμπες ειναι κουτό και αβάσιμο.
πεθανα με τα μουτρα του Συρίγου την ωρα που δειχνανε την ανάρτηση στη Σίσσυ.ιουυυυυυ

Ads

οκ ζουμε τον καννιβαλισμο…οκ δεν θα τρελλαθουμε…αλλα λιγο ανασα βρε κουτα!

εδω φωτο η δέουσα

απο Παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου.

φιλακια.

Γιωργο σ αγαπάμε.

Ενα χεράκι λατρευτο μου εστειλε και τις δυο υπεροχες εκτελεσεις στο Παλλας

Κυκλοφορω καί Ανθρωπων εργα.

μα τι ωραιος!

Αλλο δεν εχω καντε τα κουμαντα σας!».

Η ανάρτηση του Σαββάτου:

Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ Στο παγωμένο βράδυ. έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια μια δικιά σου και δικιά μου και τράπεζες προ καιρού. Έχεις μιλήσει για τον Τσιτσάνη!

Καραδοκούν τα Κάμερονια και τα εργαζόμενα παιδιά 200 € το μήνα μεικτά στην καλύτερη. Έχεις φροντίσει να φοράς μάξι καμπαρντίνα με κοκκινη φόδρα τουλαχιστον!

προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας σας φιλώ πολύ. Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου.»