Στο Τζάνειο Νοσοκομείο εισήχθη η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά μετά από έντονο καυγά που είχε με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκο στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, κατά τη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης της ομάδας κοινοβουλευτικού ελέγχου με θέμα το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που ψηφίζεται σήμερα.

Ads

 
Όπως καταγγέλλει ο σύζυγος της κ. Ανεμοδουρά, ο κ. Βλασταράκος επιτέθηκε λεκτικά στη σύζυγό του ενώ την έσπρωξε κιόλας. Άλλοι αυτόπτες φέρεται πάντως να υποστηρίζουν ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι καθώς οι δυο γιατροί επιτέθηκαν λεκτικά ο ένας στον άλλο και η κ. Ανεμοδουρά μπλέχτηκε σε καλώδια παραπάτησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia ο καβγάς ξεκίνησε όταν κ.Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο ότι δεν έδωσε τον αγώνα, ως όφειλε, για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που τώρα βρίσκονται μπροστά στην απόλυση.
 
Ο κ.Βλασταράκος, με τη σειρά του, απέρριψε τις κατηγορίες και ανταπάντησε, σε αντίστοιχα εκνευρισμένο ύφος, ότι η κ.Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ, αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.