Με απίστευτη ανευθυνότητα και με όρους τηλεοπτικούς φαίνεται ότι προσεγγίζει ο Υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης το ζήτημα του περιορισμού του κοροναϊού.

Ads

Αυτό προκύπτει από την πρωινή τηλεοπτική του εμφάνιση μέσα από σούπερ μάρκετ, όπου έκανε ένα επικοινωνιακό σόου με τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται για την ελεγχόμενη προσέλευση ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος δεν είχε λάβει το παραμικρό μέτρο προφύλαξης, δίνοντας το χειρότερο παράδειγμα στην ελληνική κοινωνία.

«Ο Άδωνις, που ψηφοθηρεί κάνοντας δηλώσεις ενώ έχει κοντά του δεκάδες ανθρώπους, είναι κινούμενη υγειονομική βόμβα. Αν (ο μη γένοιτο) τον επισκεφθεί ο ιός θα πάρει στο λαιμό του χιλιάδες», σχολίασε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Νίκος Σαραντάκος και άμεσα ο υπουργός με αρκετά αλαζονικό ύφος και παρακάμπτοντας όλες τις συμβουλές των ειδικών απάντησε ότι έχει κάνει το σχετικό τεστ.

image

Ads

Πάντως, ο ίδιος συνελήφθη εντελώς απροετοίμαστος στη βασική πολιτική αποστολή του αφού και η αισχροκέρδεια εκτινάχθηκε αυτές τις μέρες και επάρκεια δεν υπάρχει στα κρίσιμα είδη προφύλαξης ενώ ο κοροναϊός εξαπλώνεται ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης υπόσχεται αορίστως ότι την Πέμπτη θα υπάρχουν στα ράφια αντισηπτικά και άλλα είδη.