Ο Νίκος Καραγιώργης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στη θέση του Σπύρου Μπιμπίλα, η θητεία του οποίου έληξε.

Ads

Σημειώνεται πως ο Νίκος Καραγιώργης ανήκει στην παράταξη Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών, η οποία αναδείχθηκε πρώτη στις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν στον ΣΕΗ.

Με ανάρτηση του στα social media ο νέος πρόεδρος ενημέρωσε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, τονίζοντας πως προτεραιότητά του είναι να ανταπεξέλθει και στα πιο δύσκολα καθήκοντα.

«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα. Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα.

Ads

Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπιμπίλας: «Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών του Σωματείου είχε σημειώσει πως: «Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς», γιατί «Μονο 1100 από τους 3.600 (ηθοποιούς) που έχουν δικαιωμα ψήφου προσήλθαν» στην εκλογική διαδικασία.