Ανησυχία στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε το μήνυμα του δημοφιλούς ηθοποιού, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλούς ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Ads

Ο ίδιος ο ηθοποιός, πριν από λίγες ώρες, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν θα είναι τελικά στην παράσταση «Αχαρνείς».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνείς …..για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο….εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνείς στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο, μόνο τα καλύτερα!!!! κύριε Τσιάνο κύριε Φιλλιπιδη κύριε Χαϊκάλη κύριε Κόκλα κύριε Παπαματθαίου κύριε Ταγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία ….θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου!!!!»