Σώθηκε σαν από θαύμα ένας νεαρός που έπεσε και χτύπησε στο τσιμέντο κάτω από τον Φάρο στην Ναύπακτο, εκεί όπου συνηθίζουν ορισμένοι να κάνουν κατά καιρούς βουτιές στη θάλασσα.

Ads

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε όταν ο νεαρός, αστειευόμενος με τους φίλους, ανέβηκε στον Φάρο για να πηδήξει δήθεν στη θάλασσα ενώ δεν είχε πρόθεση αλλά από λάθος έπεσε και χτύπησε στο μπετόν.

Δύο άλλα παιδιά πήδηξαν για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ήταν στην απέναντι πλευρά του Φάρου. Ο ένας εκ των δύο, ήταν τελειόφοιτος της Ιατρικής σχολής.

Ταραγμένη αλλά ανακουφισμένη από τη θετική εξέλιξη της σήμερα η μητέρα του κοινοποίησε άρθρο του τοπικού npress για το θέμα, ευχαριστώντας το Θεό και τον απλό κόσμο για την συμπαράσταση, λέγοντας όμως «ελπίζω να είναι το τελευταίο παιδί που κάνει αυτό το λάθος» και αφήνοντας αιχμές για τις Αρχές που απουσίαζαν όπως τονίζει.

Ads

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου και μόνο αυτό!!!!Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!!ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος.. Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης».

Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: «Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς? Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…».

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες