Αυτοκτονία «δείχνει» ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.

Ads

Ο ιατροδικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εικόνα της 44χρονης «δείχνει» αυτοκτονία, τίποτα όμως δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν δεν βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει σε τρεις εβδομάδες.

Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η 44χρονη γυναίκα βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο, δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις της κεφαλής και δεν υπήρξε στραγγαλισμός, αφού βρέθηκε ακέραιο το υοειδές οστού.

Ads

Με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς, δηλητήριο, μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.

Τα sms

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, η Ειρήνη Λαγούδη πριν φύγει από τη ζωή έστειλε ένα sms στον γιατρό με τον οποίον φέρεται να διατηρούσε σχέση, γράφοντάς του «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο γιατρός – γνωστός στην κοινωνία του Μεσολογγίου – της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του. Την παραμονή των Φώτων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα τηλεφώνησε στη γυναίκα του γιατρού και της αποκάλυψε τα πάντα ενώ λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός και η Ειρήνη Λαγούδη συναντήθηκαν.

Το επόμενο γραπτό μήνυμα η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται να το έστειλε σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς.

Πάντως, οι συγγενείς της 44χρονης λένε ότι η γυναίκα δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει και εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι δολοφονήθηκε.