«Η παραίτηση Λιγνάδη ζητήθηκε και δόθηκε την ίδια μέρα που δόθηκε συνέντευξη με τις καταγγελίες», ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος.

Ads

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι η Δικαιοσύνη ενήργησε ταχύτατα και πρόσθεσε ότι «οφείλουμε να σιωπήσουμε και να την αφήσουμε να κάνει την δουλειά της».

Παράλληλα τόνισε πως, έγινε μια λανθασμένη επιλογή από το υπουργείο Πολιτισμού, αλλά αποσύρθηκε και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

«Υπήρξε μια συνέντευξη και την ίδια ημέρα ζητήθηκε και δόθηκε η παραίτηση, ωστόσο το Σαββατοκύριακο είδαμε να παρεκτρέπεται η αντιπολίτευση», ανέφερε ο κ. Σκέρτσος, ο οποίος έκανε λόγο για προσπάθεια επίθεσης της αντιπολίτευσης σε θεσμούς του πολιτεύματος.

Ads

Τέλος, ο Ακης Σκέρτσος υπογράμμισε ότι το κίνημα το Metoo έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα μετά από κυβερνητικές πρωτοβουλίες σημειώνοντας ότι η κ. Μπεκατώρου έκανε τις σχετικές καταγγελίες σε εκδήλωση του υπουργείου Αθλητισμού.

«Η Δικαιοσύνη ενήργησε ταχύτατα, οφείλουμε να σιωπήσουμε και να την αφήσουμε να κάνει την δουλειά της», δήλωσε. «Δεν πρέπει να δικαστεί από κανένα λαϊκό δικαστήριο, παρά από τον φυσικό δικαστή, ο οποίος θα βγάλει την τελική κρίση για το αν ο κ. Λιγνάδης έχει κάνει όσα καταγγέλλονται».