Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του Ανδρέα Πάτση και το σκάνδαλο της εμπλοκής του με τα κόκκινα δάνεια.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Πάτσης, μέσα στις εταιρίες της οποίες δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του είναι και μια κοινή επιχείρηση με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Η Elite Executive Transportation Services Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016, όπου διαχειριστής είναι ο γιος του Ανδρέα Πάτση.

Μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με το «Documento» είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση.

Ads

Το 30% της Elite Executive Trasportation ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην Α.Σ., σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα.

Αν και η σύζυγος του υπουργού δηλώνει τη STAGG στο κοινό πόθεν έσχες που υποβάλλει με τον κ. Τσιάρα, ωστόσο δεν εμφανίζει την Elite Executive Transportation, η οποία της ανήκει κατά 30%.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει δηλωθεί στα πόθεν έσχες.