«Δεν θα μπούμε στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», επισημαίνοντας πως στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, το ΚΙΝΑΛ βάζει τον πήχη πιο ψηλά από τις ευρωεκλογές.

Ads

«Εμείς έχουμε δηλώσει ότι, εμείς σε κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν μπαίνουμε. Έχουμε πει ότι θα είμαστε απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές και από την άλλη μεριά θα είμαστε μια δύναμη πιστή στη στρατηγική της εθνικής συνεννόησης και της εθνικής ενότητας, στα μεγάλα θέματα της επαναδιαπραγμάτευσης των πλεονασμάτων, της Συνταγματικής αναθεώρησης, του εκλογικού νόμου, κάποιων μεταρρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν τώρα γιατί αύριο θα είναι αργά. Θα είμαστε μια υπεύθυνη, σοβαρή και αποφασιστική αντιπολίτευση», ανέφερε.

Ερωτηθείς εάν το ΚΙΝΑΛ θα συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκανδαλίδης είπε: «με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι σήμερα, όχι, με κανέναν τρόπο».