Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Ads

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως «συμπάσχει» με τον Δ. Λιγνάδη, ενώ εξέφρασε το θαυμασμό και την αγάπη προς το πρόσωπό του.

«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική

Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή κατάλαβα οτι βρισκόταν σε μία «κόλαση». Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις…», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ο Σάκης Ρουβάς τόνισε πως περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης, στην οποία πρέπει «να δείχνουμε εμπιστοσύνη». «Ακόμα και αν έχει συμβεί αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει στεναχώρια και λύπη, είναι μία τραγωδία για τα θύματα. Είναι μία τραγωδία και για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια. Να προστατεύουμε ανθρώπους που μπορεί να πέσουν θύματα. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εκτεθούν σε αυτές τις συμπεριφορές και αυτούς που πάσχουν», επεσήμανε επιπλέον.

Ads

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακολουθούν ορισμένες αναρτήσεις: