Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόπειρα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνδέσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κτίριο που στεγάζει τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Real fm αλλά και της εφημερίδας Realnews.

Ads

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής ανέφερε ότι «μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που κατέκρινε χθες με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη. Χυδαιότητα χωρίς σύνορα».

Η δήλωση αυτή του πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίζει λέγοντας: «Πέστε στον αρχηγό σας εάν τολμάει να έρθει εδώ να αντιπαρατεθούμε αντί να κρύβεται από το κοινοβούλιο, να έχει το θάρρος να πει ότι καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις αθλιότητες».

Από τη μεριά του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με επίκεντρο την συγκεκριμένη δήλωση.

Ads

«Κοίτα ποιος μιλάει για εκτσογλανισμό της πολιτικής ζωής: ο Μητσοτάκης που σήμερα έδωσε το χυδαιότερο δείγμα πολιτικού εκτσογλανισμού», σημειώνει συγκεκριμένα ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή θεσμικό και πολιτειακό ξεπεσμό Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση:

Κοίτα ποιος μιλάει για εκτσογλανισμό της πολιτικής ζωής: ο Μητσοτάκης που σήμερα έδωσε το χυδαιότερο δείγμα πολιτικού εκτσογλανισμού.

Συνέδεσε τον Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία με τον εμπρησμό στη @Real_gr.

Πρόκειται για πρωτοφανή θεσμικό και πολιτειακό ξεπεσμό Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης.

#εκλογες_ΤΩΡΑ