Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της αίθουσας εκδηλώσεων στις Σέρρες όπου είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος εφοριακών για φορολογικές παραβάσεις.

Ads

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ο οποίος μαζί με άλλους που συμμετείχαν σε γαμήλια εκδήλωση είχαν επιτεθεί ασκώντας βία στην ομάδα των εφοριακών υπαλλήλων που είχαν επιχειρήσει φορολογικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο ιδιοκτήτης μίλησε στο Open και υποστήριξε ότι επιτέθηκε γιατί ο ένας εφοριακός μίλησε άσχημα στην έγκυο γυναίκα του. «Ο ένας από τους δύο ήταν πολύ προκλητικός και στο δικαστήριο ο δεύτερος διαχώρισε τη θέση του. Πήγε και κούνησε ένα χαρτί στη γυναίκα μου, γιατί εγώ έλειπα, και της έλεγε ότι αυτό είναι 2,5 χιλιάρικα. Δηλαδή ότι δεν συνεργαστήκαμε στον έλεγχο», είπε.

Συχνές οι επιθέσεις

Μιλώντας στον Alpha, εφοριακός κατέθεσε τη δική του μαρτυρία για την επίθεση που είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια ελέγχου που είχε πραγματοποιήσει σε εστιατόριο.

Ads

«Και μένα προσωπικά μου έχει συμβεί τέτοιος προπηλακισμός. Είχα μπει για έλεγχο σε ένα μεζεδοπωλείο στο Γαλάτσι και ο επιχειρηματίας άρχισε να φωνάζει και να ξεσηκώνει τους θαμώνες σε σημείο να με βρίζουν και να με φτύνουν», δήλωσε στον Alpha ο εφοριακός.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha: