Σε «πολεμική αντεπίθεση» καλεί τους εργαζόμενους το ΚΚΕ, το οποίο εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα φέρει κι άλλα μέτρα «μέχρι τα πράγματα να πάνε στον πάτο».

Ads

Όπως τόνισε η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε σημερινή συνέντευξη Τύπου «το δίλημμα είναι αν θα πτωχεύσει η πλουτοκρατία ή ο λαός», υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ θέλει να πτωχεύσει η πλουτοκρατία.

Αναφερόμενη στην οικονομική κρίση η κ.Παπαρήγα είπε ότι ούτε ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ποτέ για χρεοκοπία της Ελλάδας και πρόσθεσε ότι η κρίση δεν είναι τόσο βαθιά όσο την παρουσιάζουν αν και όπως είπε η κατάσταση οξύνεται τώρα, αλλά παρατήρησε, πολλά προβλήματα σε πολλούς κλάδους προϋπήρχαν και τώρα γίνονται περισσότερο ορατά και αισθητά.

Η γγ του ΚΚΕ είπε ότι το κόμμα της είχε προβλέψει πολύ πριν τις εκλογές τις εξελίξεις στην οικονομία και την πολιτική που θα ακολουθούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, απέρριψε την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης ότι η πολιτική που έχει εξαγγείλει θα διαρκέσει τρία χρόνια και διερωτήθηκε αν μετά από τρία χρόνια η κυβέρνηση θα σταματήσει να την εφαρμόζει και θα αποκατασταθούν οι μειώσεις στους μισθούς, τα επιδόματα και θα καταργηθούν οι φόροι που έχει επιβάλει.

Ads

Επιπλέον, η κ.Παπαρήγα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι συναινεί στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι οι διαφοροποιήσεις σε επιμέρους θέματα αποσκοπούν στο να εισπράξει τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Τις ίδιες κατηγορίες διατύπωσε και για το ΛΑΟΣ, ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι παραδέρνει στις αντιφάσεις του.