Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 18:00 το απόγευμα διαδηλώσεις συνδικάτων, κομμάτων και συλλογικοτήτων στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της επικείμενης ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Ads

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και Ένωση Δημοσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

Με τη σειρά τους, το ΠΑΜΕ και η Λαϊκή Ενότητα βρίσκονται στη συμβολή των οδών Εγνατία και Μητροπολίτου Γενναδίου, ενώ στη διασταύρωση Εγνατίας και Αγίας Σοφίας συγκεντρώθηκαν η Επιτροπή «Ξεκίνημα» και η ΟΚΔΕ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτροπές αγώνα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού, το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης και αντιεξουσιαστικές οργανώσεις πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Καμάρα, ενώ η Αντιεξουσιακή Κίνηση Θεσσαλονίκης, αλληλέγγυοι και πρόσφυγες από κέντρα φιλοξενίας δίνουν το παρών στην πλατεία Σιντριβανίου.

Συνεχής ενημέρωση από το twitter:

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?’http’:’https’;if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+”://platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”);

Ads