Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ads

Σαν σήμερα 13 Μαΐου 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, και ζητά την πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας Πρεσπών. Στο tweet που κάνει για την συνάντηση
τους τον αναφέρει ως πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, «ξεχνάει» όμως να μας πει σε ποια χώρα είναι εκλεγμένος…

Σαν σήμερα 13 Μαΐου 2022

  • Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε στους «Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την 108η θέση. «Αντί να επικρίνει τον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου, που είναι απλώς ένα όργανο μέτρησης, η ελληνική κυβέρνηση καλύτερα να επικεντρωθεί στην επίλυση των πολύ συγκεκριμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι», απαντά ο οργανισμός.
  • «Ο κ. Προτοσάλτε είπε πριν από λίγο στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ καμιά 30αριά φορές το όνομά μου, ρωτώντας τους συνομιλητές του πού ανήκω πολιτικά, αν είμαι μέλος σε κάποιο κόμμα, αν συμβουλεύω κάποιον πολιτικό αρχηγό, αν κάποιο κόμμα υιοθετεί τις απόψεις μου περί πανεπιστημιακής αστυνομίας κλπ, επειδή τόλμησα ως συνταγματολόγος, δικηγόρος και πανεπιστημιακός να αντιταχθώ στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Ετοιμάζω μια δήλωση πολιτικών φρονημάτων (μήπως χρειαστεί και δήλωση μετανοίας φοβάμαι) για να ησυχάσει ο άνθρωπος…», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συνταγματολόγος, καθηγητής του Παντείου και διευθυντής του Ιδρύματος Τσάτσου, Ξενοφώντας Κοντιάδης.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ads