«Τα ποσοστά της Λαϊκής Ενότητας είναι κάτι στενάχωρο. Εγώ θέλω να είναι η ΛΑΕ στη βουλή και χρειάζεται η φωνή της», δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο Star, στην εκλογική βραδιά με τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Ads

«Θεωρώ στενάχωρα επίσης τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων που μαζί με την αποχή είναι η πλέον απολίτικη πολιτική συμπεριφορά και είναι μια γροθιά στο στομάχι του πολιτικού συστήματος», είπε ο κ. Σακελλαρίδης. 

Εξαιρετικά θλιβερό γεγονός χαρακτήρισε και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. «Φαίνεται ότι ο κόσμος ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει ποιους ψηφίζει ή τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά πλέον στην ελληνική κοινωνία. Φαίνεται πως υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν τους ναζί. Κανείς δεν μπορεί να λέει ότι δεν ξέρει πλέον και δεν μπορεί να υπάρχουν παραπλανημένοι στο θέμα της Χρυσής Αυγής», είπε. 

«Ο κόσμος δείχνει ότι ακόμα μας εμπιστεύεται, μας δίνει μια ευκαιρία, όμως δεν είναι στιγμή για θριαμβολογίες», σχολίασε για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη που αναλαμβάνουμε», τόνισε.