Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μελών της ομάδας Ρουβίκωνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μετά από επίθεση ατόμων σε μαγαζί στη Νέα Ιωνία.

Ads

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ανάμεσα στους συλληφθέντες για την επίθεση στη Νέα Ιωνία είναι και ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται εντόπισε και κατάσχεσε 6 μοτοσικλέτες που ανήκουν σε άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι 4 συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς φαίνεται πως συμμετείχαν στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιέχει κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ads

Όσον αναφορά την επίθεση στο μαγαζί στη Νέα Ιωνία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου ομάδα περίπου 15 ατόμων, αφού στάθμευσαν μηχανάκια στην περιοχή, κατευθύνθηκαν πεζή στο κατάστημα και προκάλεσαν φθορές, ενώ τραυματίστηκαν 2 άτομα που βρέθηκαν στο χώρο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα

Σήμερα το μεσημέρι τέσσερα μέλη μας συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Γ.Α.Δ.Α. Κατηγορούνται πως εχθές, 28/10/2023, στις 19.20, συμμετείχαν σε περιστατικό με ακροδεξιούς στην Νέα Ιωνία και το κατηγορητήριο εναντίον τους περιλαμβάνει διατάραξη οικιακής ειρήνης, σωματική βλάβη, οπλοκατοχή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μοτοσυκλέτες των μελών μας κατασχέθηκαν και ρυμουλκήθηκαν από την αστυνομία στην Γ.Α.Δ.Α.

Διαβάστε την ανακοίνωση: