Εμμένει σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Mega η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκδοχή της αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, υποστηρίζοντας πως δεν γνωρίζει την κεταμίνη, η οποία εντοπίστηκε στο σώμα του μικρού κοριτσιού σε υπερβολική δόση. Την ίδια στιγμή όμως παραδέχθηκε πως μπορεί και ίδια να έχει κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για θανατηφόρες ουσίες.

Ads

Ειδικότερα, η 33χρονη ​​ανέφερε πως το νοσοκομείο δήλωσε ότι δεν χορήγησε κεταμίνη στο παιδί, αλλά δεν είπε πως δεν διαθέτει.

Ακόμα, η ίδια εξήγησε πως -σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας- το νοσοκομείο ανέφερε ότι δεν χορηγήθηκε κεταμίνη γιατί δεν πληρούσε η μικρή Τζωρτζίνα τις ενδείξεις.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η κεταμίνη υπάρχει -σύμφωνα με τα έγγραφα του νοσοκομείου- στο βαλιτσάκι της διασωλήνωσης. Χαρακτηριστικά, η 33χρονη σημείωσε: «Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά-σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του “Παίδων” στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Ads

«Είχα ψάξει για θανατηφόρες ουσίες»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε ότι όντως είχε κάνει αναζήτηση για την κεταμίνη στο διαδίκτυο από το τάμπλετ, το οποίο είχε θαφτεί με την 9χρονη Τζωρτζίνα και το οποίο ανακτήθηκε ύστερα από εκταφή.

Ειδικότερα, η ίδια ανέφερε πως έψαξε την ουσία της φαινοβαρβιτόλης που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα, θα φαινόταν και στο άλλο.

Αναφορικά με το τάμπλετ, η 33χρονη απάντησε πως το είχε μαζί της στο νοσοκομείο, όπως και το λάπτοπ ενώ πρόσβαση στο τάμπλετ -όπως αποκαλύπτει- είχε και ο Μάνος Δασκαλάκης, τις ώρες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε: «Το τάμπλετ τους τελευταίους μήνες της το είχαμε (Τζωρτζίνα) απλά για να βλέπει παιδικά και διάφορα σίριαλ κοντά στο κρεβάτι της ή όπου καθόταν. Δεν το είχαμε για αναζητήσεις, ήταν δικό της το τάμπλετ. Γι’ αυτό και το έβαλα μαζί της γιατί έβαζα τα αγαπημένα αντικείμενα των παιδιών. Και στα τρία το έχω κάνει αυτό».

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε τον Μάνο γιατί είδε τον τσακωμό μεταξύ μας»

Πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε και στον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη είχε κάνει λόγο για «απειλές» της εν διαστάσει συζύγου του, επισημαίνοντας: «Όταν έφυγε ο Μάνος από το σπίτι με την Ίριδα, είχαμε μια συζήτηση και του είπα να μην ξαναγυρίσει, να μην έχει ελπίδες γιατί εγώ θα προχωρήσω. Εγώ ήθελα να φύγει ο Μάνος… Μου είχε απαντήσει ότι “προχώρησε, εύχομαι να βρεις το καλύτερο, σ’ το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, και να είναι καλύτερος από εμένα”».

Εν συνεχεία, η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών σημείωσε: «Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Στην αρχή έφυγε για δικούς του λόγους. Μετά που έγινε αυτό με το μωρό, το συζητήσαμε, έγινε τσακωμός και έφυγε οριστικά. Ο Μάνος είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με την μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην εντατική».

Ακόμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα δεν ήθελε τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί ήταν μπροστά σε κάποιον τσακωμό του ζευγαριού, λέγοντας: «Μετά τον θάνατο της Ίριδας, η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε τον Μάνο επειδή είδε τον τσακωμό μεταξύ μας. Μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε έρθει και καθόντουσαν παρέα. Το μόνο σημείωμα της Τζωρτζίνας που έχω εγώ, ήταν με τα τρία αγγελάκια».

Χαρακτηριστικά, η ίδια είπε: «Με τον Μάνο όταν είχαμε τσακωθεί, του είχα στείλει μήνυμα ότι θα τον καταστρέψω. Μου είχε φανεί άδικο όλο αυτό που είχε συμβεί. Ότι ναι μεν σε χωρίζω, αλλά όταν πας να προχωρήσεις, φταις. Την τωρινή του σχέση δεν μου την παραδέχτηκε. Μέχρι και τη σύλληψη ωρυόταν ότι ήταν μια φίλη. Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση πριν τη σύλληψη. Τον ηχογράφησα, γιατί ήξερα ότι θα βγει να πει ότι δεν το έχει πει ούτε αυτό. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη στάση του Μάνου τώρα, δεν ξέρω πώς σκέφτεται. Λένε ότι μιλάω συνέχεια για το Μάνο. Ότι δεν είναι άγιος το είπα για αυτά που έκανε σε εμένα, δεν τον κατηγόρησα ποτέ για τα παιδιά. Δε θεωρώ ότι έχει κάτι να κρύψει».