Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη, σε παραθαλάσσιο χωριό του Ρεθύμνου, με θύτη έναν ιερέα.

Ads

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος ιερέας αρχικά προπηλάκισε φραστικά τη 41 ετών σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών, και στη συνέχεια την χτύπησε, παρουσία δεκάδων μαρτύρων,

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο ekklisiaonline.gr, συνέβη κατά την επιστροφή του ζευγαριού από πανηγύρι. Μάρτυρες είδαν τον ιερέα να επιτίθεται στη σύζυγό του με ακατονόμαστες φράσεις, να την απωθεί βίαια ακόμα και να τη χαστουκίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιερέας -που φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ- δεν δίστασε να επιτεθεί και στους πολίτες, που επιχείρησαν να προστατέψουν τη σύζυγό του.

Ads

Πάντως, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7), δεν υπήρξε καταγγελία στην αστυνομία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

*Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected].