Απίστευτες είναι οι σκηνές από βίντεο που δημοσιοποίησαν τα Ρεθεμνιώτικα Νέα από το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ του Ρεθύμνου όταν νεαροί στους οποίους δεν  επετράπη η είσοδος γιατί δεν ήθελαν να επιδείξουν πιστοποιητικά εμβολιασμού και ταυτότητες έπεσαν πάνω στην είσοδο του καταστήματος με βαρύ όχημα τύπου 4Χ4.

Ads

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές και δείχνουν την επικινδυνότητα της πράξης. Από τύχη δεν καταπατήθηκαν άτομα που βρισκόταν στο χώρο.

Όλα γίνονται τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (31-10-2021) σε μεγάλο μπαρ του Ρεθύμνου. Ο έλεγχος στην είσοδο συνεχίζεται και κάποιοι δεν έχουν μαζί τους, τα πιστοποιητικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι δεν τους επιτρέπουν να περάσουν και τα πράγματα αγριεύουν επικίνδυνα.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει όλα όσα προηγούνται της εισβολής αυτοκινήτου 4Χ4 στην είσοδο. Το άγριο ξύλο με τους νεαρούς να γίνονται ένα κουβάρι και τους υπεύθυνους να αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί παρακολουθεί από απόσταση και καταγράφει τις σκηνές με κινητά τηλέφωνα.