Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας συνεχίζει να νοσηλεύεται, για πέμπτη ημέρα, ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ.

Ads

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, τη Δευτέρα, αναμενόταν ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του κάτι το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο έχει ανοίξει μια χαραμάδα αισιοδοξίας με μία μείωση φαρμάκων που του χορηγούνται σχετικά με την πηκτικότητα του αίματος του και φάνηκε να ανταποκρίνεται θετικά ή τουλάχιστον δεν παρουσίασε επιδείνωση η κατάστασή του.

Οι δύσκολες ώρες όμως παραμένουν και για τον ίδιο τον αστυνομικό που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά και για τους γονείς του, που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην Αθήνα, αλλά και για φίλους και συναδέλφους που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του  αστυνομικού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κόσμος που σπεύδει να δώσει αίμα δεν είναι μόνο αστυνομικοί ή γνωστοί του βαρύτατα τραυματισμένου αστυνομικού αλλά και απλοί πολίτες, καθώς και ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ήταν στον  αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης, όπου και σημειώθηκαν τα σοβαρά επεισόδια.

Ads