Σε ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς έδωσε νέο σόου σήμερα σκίζοντας το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια κατά τη σχετική συζήτηση στη Βουλή.

Ads

«Γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας το λαθρονόμο σας, τον σκίζουμε», είπε απευθυνόμενος στην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, τονίζοντας ότι «αυτό το σπίτι έχει πατρίδα, έχει ιδιοκτήτη».

«Δεν θα το υποθηκεύσετε με συμφωνία με τους τοκογλύφους. Νοικοκύρης εδώ είναι ο ελληνικός λαός. Κυρία Τασία, πάρτε τους στο σπίτι σας, αν είστε τόσο ψυχοπονιάρα», συνέχισε και έσκισε το νομοσχέδιο, όντα στο Βήμα της Βουλής.

Συνεχίζοντας το ρατσιστικό ντελίριο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, Ηλίας Παναγιώταρος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θυσιάζει το ελληνικό έθνος, λέγοντας πως «το DNA του αίματος υπερισχύει πάντα».

«Νομίζω ότι το απειλητικό ύφος δεν ταιριάζει σε μία αίθουσα κοινοβουλίου. Αφήστε η ιστορία να κρίνει και τα  νομοσχέδια και τις απόψεις, όπως θα σας κρίνει και εσάς. Απλώς εσάς θα σας κρίνει και η Δικαιοσύνη, γιατί παραπέμπεστε ως συμμορία», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας στην φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Ads

«Νομοσχέδια, δημοκρατικά ψηφισμένα στη Βουλή, δεν σκίζονται», ήταν η παρατήρηση του  προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη.

Διαβάστε επίσης:
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, με το «όχι» των ΑΝΕΛ [LIVE]