Μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στο σπίτι του στην Πάρο καταθέτει ο Γιάννης Ραγκούσης, όπως γνωστοποιούν οι δικηγόροι του Θόδωρος Μαντάς και Ευάγγελος Γεωργακόπουλος.

Ads

Σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Μετά την πρωτοφανή και χυδαία χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι μου στην Πάρο, έχει ήδη κατατεθεί μήνυση για όλα τα σε βάρος εμού και των παιδιών μου τελεσθέντα αδικήματα και έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Είμαι σίγουρος πως τα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, τα οποία και είναι αρμόδια για τη σύλληψη και τιμωρία των δραστών, θα ενεργήσουν άμεσα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.
Αυτό είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω μετά την αποτρόπαιη πολιτική και δημοσιογραφική στοχοποίηση και των παιδιών μου».

Το βράδυ της Τετάρτης δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, όπως κατήγγειλε ο ίδιος καταγγέλλει μέσω αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διαβάστε: Καταγγελία Ραγκούση: Άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι μου στην Πάρο

Ads

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή» τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης και επισημαίνει ότι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Χθες επισης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε πως απέστειλε τρία εξώδικα στην Απογευματινή, τα Παραπολιτικά και το Πρώτο Θέμα, σχετικά με την υπόθεση της βίλας στην Πάρο.

Διαβάστε: Εξώδικα Ραγκούση σε τρία ΜΜΕ και αίτημα για επίσημο έλεγχο του Πόθεν Έσχες – «Δεν έχω τίποτα να κρύψω»

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι ζήτησε επίσημα τον έλεγχο των Πόθεν Έσχες του, μαζί με αυτά των Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών για την έπαυλη στην Τήνο και τα δάνειά τους, απαντώντας στη συνέχεια στη ΝΔ.
Αναφορικά με το σημερινό,, δημοσίευμα της Απογευματινής, το οποίο αναφέρει ότι πήρε τη νόμιμη επιστρεπτέα προκαταβολή για τη ζημιά που κατέγραψε η επιχείρησή του την περίοδο της πανδημίας, ζητά από τη ΝΔ να ενημερώσει τους πολίτες πόσοι βουλευτές του κόμματος και πόσοι υπουργοί έκαναν το ίδιο.

Διαβάστε: Γιατί μπήκε στο στόχαστρο της ΝΔ ο Γιάννης Ραγκούσης