Αντιστρέφοντας τις αιτιάσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι κάποιοι θέλουν ένα νέο «Γρηγορόπουλο» απάντησε Γιάννης Ραγκούσης, κληθείς να σχολιάσει τις επιθέσεις της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ.

Ads

Μιλώντας στο περιθώριο συνέντευξης τύπου, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για επιθέσεις στις οποίες ασκήθηκε ασύμμετρα μεγάλη βία σε βάρος απλών φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ. «Μήπως ο Μητσοτάκης επιδιώκει νέο Γρηγορόπουλο;», διερωτήθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης. 

Στην ίδια δήλωσή του, απάντησε και στις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ περί «αφωνίας» του ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες συλλήψεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Άσκησε κριτική στη ΝΔ «ότι χρησιμοποιεί με τρόπο ανενδοίαστο τις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας» και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγχαρεί από την Κυριακή την Αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση των τρομοκρατών που έρχεται σε συνέχεια άλλων επιτυχιών, όπως η σύλληψη των Σακκά και Δημητράκη, στις αρχές του 2019, η εξάρθρωση της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης COMBAT 18, το 2018, και άλλες παλαιότερα.