Σοβαρές εξελίξεις προαναγγέλονται το επόμενο διάστημα, τόσο για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, όσο και για αυτή του Παύλου Χαϊκάλη. Μπορεί οι προφυλακίσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη να αποτελούν ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης τους τελευταίους μήνες, ωστόσο οι υποθέσεις των Παύλου Χαϊκάλη και Γιώργου Κιμούλη αναμένεται να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγο καιρό.

Ads

Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο ούτε η δική του θέση είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά προς γυναίκες συναδέλφους του.

Από την άλλη, ο Παύλος Χαϊκάλης βρίσκεται σαφώς σε δυσκολότερη θέση. Σε βάρος του υπάρχει πληθώρα καταγγελιών για σεξουαλικής φύσης αδικήματα, με τον ίδιο να καλείται να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ.

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, θέλει τους δύο πρωταγωνιστές να περνούν ένα εξαιρετικά δύσκολο φθινόπωρο, καθώς οι δικές τους υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Ads