Πυροβολισμοί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου στον Άλιμο, στις 6.30 το πρωί της Τρίτης έχει κινητοποιήσεις τις Αρχές. 

Ads

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του Αλίμου. Άγνωστος, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πέρασε κάτω από την πολυκατοικία και γάζωσε τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων του τρίτου και του τετάρτου ορόφου.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. ενώ στο σημείο έχει βρεθεί ένας κάλυκας που, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόερχεται από εννιάρι όπλο.

Ποιος έμενε στην πολυκατοικία

Στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου που έχει δεχθεί σφαίρες φέρεται να κατοικεί έναν ζευγάρι συνταξιούχων, ωστόσο στην πολυκατοικία φέρεται να διαμένει και ένας αστυνομικός.

Ads

Όμως, το διαμέρισμά του είναι σε άλλο όροφο και σε άλλο σημείο από αυτό που κατέληξε η βολίδα.

Παρ’ όλα αυτά, οι αξιωματικοί του τοπικού τμήματος ασφαλείας εξετάζουν και αυτό το γεγονός ως κίνητρο του αγνώστου που πυροβόλησε, εάν βέβαια, όπως ανέφεραν στο Sputnik, δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό που δεν είχε ουσιαστικά στόχο.

Αυτή τη στιγμή, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής μήπως και εντοπίσουν αυτόν που πυροβόλησε.