‘Ενας άνδρας έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών στα Βριλήσσια, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ το θύμα κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι στις αρχές.

Ads

Η επίθεση έλαβε χώρα λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Υμηττού, με τους δράστες να ανοίγουν πυκνό πυρ εναντίον του άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός, μέσα από μια BMW.

Στην συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στο Πάτημα Χαλανδρίου και από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα vrillisiapress.gr διέφυγαν με ένα Mini Cooper.

image

Ads

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο και για χαριστική βολή στο κεφάλι. Το θύμα φέρεται να έφερε πιστόλι το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με το in.gr το θύμα είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για υποθέσεις σωματεμπορίας χωρίς περαιτέρω δικαστική συνέχεια ενώ το όνομά του είχε αναμιχθεί στην υπόθεση του συνδικάτου των εκτελεστών την περίοδο 1993-1995. Είχε συλληφθεί πριν από χρόνια και για μια μεγάλη ληστεία σε εταιρεία.

image

Μάλιστα, μνημονευόταν στην πρόσφατη δικογραφία της ΕΥΠ για διαφθορά στη ΕΛΑΣ όπως και για επίθεση με καυστικό υγρό κατά δικηγόρου πριν από 12 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος είχε εμπλακεί την δεκαετία του ‘90 στο μεγάλο Συνδικάτο του Εγκλήματος με τις δολοφονίες «νονών» της νύχτας. Επίσης, πρόσφατα το όνομά του αναφερόταν στην δικογραφία έρευνας της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς.

Πρώτη φορά είχε συλληφθεί τη δεκαετία του ’80 στη Σουηδία με διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών.

Ο 56χρονος βρισκόταν για καιρό στο μικροσκόπιο τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και της ΕΥΠ.