Στον ανακριτή θα οδηγηθούν σήμερα, Τρίτη, δύο άτομα, ένας 57χρονος και ένας 65χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν για εμπρησμό στα Τζουμέρκα και στην Ηλεία, αντίστοιχα.

Ads

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος συνελήφθη στην περιοχή Καλεντζίου στα Τζουμέρκα και εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής μέσα στο αυτοκίνητο του να παρακολουθεί την εξέλιξη μιας εστίας φωτιάς, δίπλα από τον δρόμο. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και λίγο αργότερα συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται να εμπλέκεται και σε δύο ακόμη ανάλογες περιπτώσεις.

Ο 65χρονος άνδρας που συνελήφθη στην Ηλεία, κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού, απολογείται, επίσης, σήμερα, Τρίτη, στον ανακριτή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ανακριτικοί υπάλληλοι της υπηρεσίας στον Πύργο συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έναν άνδρα, ως υπαίτιο απόπειρας εμπρησμού από πρόθεση, σε ποώδη βλάστηση, στην επαρχιακή οδό Ξηροκάμπου – Πεύκες. Μετά τη σύλληψη του άνδρα οι ανακριτικοί υπάλληλοι ενημέρωσαν την εισαγγελία του Πύργου.

Σημειώνεται ότι πέντε άτομα συνελήφθησαν για εμπρησμό σε Βοιωτία, Ηλεία, Ιωάννινα, Πέλλα και Μυτιλήνη. Ανάμεσά τους ένας 20χρονος που συνελήφθη στην Πλάκα Δηλεσίου, του δήμου Τανάγρας στη Βοιωτία, και οδηγήθηκε στο ανακριτικό τμήμα.

Ads