Με περισσότερες από 2.400 κοινοποιήσεις στο Facebook και 27.300 προβολές στο Twitter/X, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας για θέματα Πολιτισμού Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, έχει ένα από τα πιο πετυχημένα προεκλογικά σποτ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ads

Με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού, ο ερασιτέχνης σκηνοθέτης και ηθοποιός αφού παραθέτει όλο το γενεαλογικό του δέντρο -ξαδέρφους, μπατζανάκηδες, κτλ- σταματάει το βίντεο και ρωτά όσους βρίσκονται πίσω από τις κάμερες «συγγνώμη χρειάζεται να τα πω όλα αυτά;» για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση:

«Εννοείται, πώς νομίζεις ότι ψηφίζει ο κόσμος;».

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης λοιπόν, συνεχίζει ακάθεκτος δίνοντας κάθε λεπτομέρεια για τη γέννησή του στην Πτολεμαΐδα και τονίζοντας το «αυτοδημιούργητος» μέχρι ο «σκηνοθέτης» του σποτ να τον σταματήσει λόγω… ενδυματολογικών επιλογών. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «απολογείται» για το πουκάμισό του λέγοντας ότι «η γυναίκα μου, μού το έδωσε» και τότε ακούγεται το «φτιάχτε τον παιδιά», με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο πλάνο υποτιθέμενοι κομμωτές και μακιγιέρ.

Ads

Από το βίντεο ξεχωρίζουν οι οδηγίες του «σκηνοθέτη» προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όταν του λέει χαρακτηριστικά:

«Πρώτη φορά βάζεις υποψήφιος; Πρέπει οπωσδήποτε να πεις τις λέξεις “όραμα, για το μέλλον των παιδιών μου, ο τόπος μου, απολιγνιτοποίηση, μετάβαση” και τέτοια».

«Μα δεν ξέρω από μετάβαση, εγώ για τα πολιτιστικά ξέρω» λέει ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, για να λάβει την απάντηση:

«Γιατί, οι άλλοι ξέρουν;».

Δείτε το βίντεο: