Κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται σε δρόμους της πρωτεύουσας εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Την ίδια στιγμή, η τροχαία συνιστά προσοχή καθώς το οδόστρωμα είναι ολισθηρό σε πολλά σημεία.

Ads

Ειδικότερα, στη λεωφόρο Συγγρού παρατηρούνται σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα στη Συγγρού, όπου πλημμύρισε υπόγεια διάβαση. Η τροχαία εκτρέπει τα οχήματα προς Γλυφάδα, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν σοβαρές ανασχέσεις στην παραλιακή. Προβλήματα υπάρχουν και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσσας, λόγω ανατροπής οχήματος.

Στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στη διαδρομή από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Κορωπί, φορτηγό «δίπλωσε», με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα. Στην λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά 3 αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος του ΚΤΕΛ και προκλήθηκε μποτιλιάρισμα 500 μέτρων.

Πολλά είναι τα φανάρια του Λεκανοπεδίου που δεν λειτουργούν.

Ads

Στην Αίγινα, τουλάχιστον 20 σπίτια πλημμύρισαν από την καταιγίδα, καθώς και αρκετοί δρόμοι του νησιού.

Χωρίς νερό λόγω βλάβης βρίσκονται αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου, μεταξύ αυτών το Μενίδι, τα Πηγαδάκια Βούλας, τμήματα της Κηφισιάς, του Περισσού και της Παλλήνης. Προβλήματα υπάρχουν και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες σε πολλές περιοχές.