«Αυτή τη στιγμή ο Βενιζέλος ισορροπεί. Να τον καλέσει να πάρει θέση» δήλωσε ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφορικά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Η τοποθέτησή του έχει εκληφθεί ως προτροπής διαγραφής του πρώην πρωθυπουργού.

Ads

 
Αναφερόμενος στο Γιώργο Παπανδρέου ο Λεωνίδας Γρηγοράκος υποστήριξε: «κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε. Αν θέλει να κάνει κόμμα, ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν».
 
Πρόσθεσε επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εγκατέλειψε το πλοίο και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό. «Δεν μπορείς να μιλάς για την ενότητα του λαού από το εξωτερικό και όχι από το ελληνικό κοινοβούλιο» δήλωσε.
 
Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει
 
«Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος και πρόσθεσε ότι «πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι άλλο». 
 
«Έχω συνηθίσει στην ιδέα ότι τα κόμματα δεν είναι αιώνια και ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», πρόσθεσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αναφερόμενος στις εσωκομματικές κόντρες στο Κίνημα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε ότι «υπάρχουν πολιτικάντηδες αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ της αισχίστης μορφής».
 
«Είμαι υπέρ του Βαγγέλη Βενιζέλου στην κυβέρνηση», τόνισε, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ.