Στη σκληρή αντιπολίτευση επιμένει ο Παύλος Πολάκης και αυτήν τη φορά αφορμή είναι η νέα «λίστα Κικίλια», δηλαδή η νέα διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ ύψους 18,5 εκατ. ευρώ ώστε να πειστεί ο κόσμος να κάνει εμβόλια για τον Covid-19.

Ads

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μηνυτήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο και το Ελεγκτικό συνέδριο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, προσφυγή στο ΣΤΕ για ακύρωση της υπουργικής απόφασης κατανομής και συνυπογραφή αυτών με κοινή ανακοίνωση από ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25.

Ο Π. Πολάκης αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία λέει χαρακτηριστικά «προειδοποιούμε λοιπόν τον κ. Μητσοτάκη: Μη διανοηθεί να μετατρέψει εκ νέου μία εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό σε μοχλό χειραγώγησης και εκβιασμού του Τύπου για να τον αποθεώνουν τα ΜΜΕ και να κρύβουν τα εγκληματικά λάθη του στην διαχείριση της πανδημίας».

Και τονίζει πως «οι επισημάνσεις είναι ορθότατες ,αλλά ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ,μήπως να ετοιμάσουμε από τώρα μια μηνυτήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο και το Ελεγκτικό συνέδριο για διασπάθιση δημοσίου χρηματος ,μια προσφυγή στο ΣΤΕ για ακύρωση της υπουργικής απόφασης κατανομής και ταυτοχρονα να ζητήσουμε συνυπογραφή αυτών με κοινή ανακοίνωση, τουλάχιστον από ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25;».

Ads

Ολόκληρη η ανάρτησή του Παύλου Πολάκη:

Ειδα μια σωστή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα λίστα ΚΙΚΙΛΙΑ αυτή τη φορά,των 18.5 εκατομμυρίων ταΐσματος των ΜΜΕ, με τίτλο «Μην τολμήσει η Νέα Δημοκρατία ….»κλπκλπ

Οι επισημάνσεις είναι ορθότατες ,αλλά ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ,μήπως να ετοιμάσουμε από τώρα μια μηνυτήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο και το Ελεγκτικό συνέδριο για διασπάθιση δημοσίου χρηματος ,μια προσφυγή στο ΣΤΕ για ακύρωση της υπουργικής απόφασης κατανομής και ταυτοχρονα να ζητήσουμε συνυπογραφή αυτών με κοινή ανακοίνωση, τουλάχιστον από ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25;

Μια πρόταση κάνω ,καθώς η χρόνια έκλεισε με το θέατρο του εξευτελισμού που ζήσαμε με τον εμβολιασμό ,γεν γραμματέων τύπου Θεμιστοκλεους (που ακύρωσε τη δωρεά των κυκλοτρονιων από το ίδρυμα Νιαρχος),τύπου Βουγιουκλακη του 38χρονου υποδιοικητή του Ασκληπίειου Βουβας και δημοτικού συμβούλου Γλυφαδας και τύπου συζύγου Χατζηδακη …..για να υπάρχει συνέχεια του κρατους βεβαίως βεβαίως!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ!

Παυλος Πολακης αναπλ Τομεάρχης Διαφάνειας ΣΥΡΙΖΑ!