Πρόσωπο από την Εκκλησία επιθυμεί για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Σταυρούλα Ξουλίδου. Μιλώντας στο Βήμα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε και τη δική της πρόταση: τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό.  
 

Ads

«Θα το ήθελα πάρα πολύ να είναι από την Εκκλησία o Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πιάνετε το πνεύμα μου και θα το επιθυμούσα πάρα πολύ να είναι ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο. Αν με ρωτούσαν, θα είχα να το πω κιόλας. Θα πρότεινα τον πατέρα Γεώργιο Μεταλληνό» δήλωσε η Σταυρούλα Ξουλίδου.
 
Όσο για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο επόμενος πρόεδρος υποστήριξε ότι θα ήθελε κάποιον ο οποίος «δεν θα είναι ανδρείκελο και μαριονέτα» που θα υπογράφει με κλειστά μάτια ότι του πηγαίνει η Βουλή.
 
«Αυτό που γινόταν τον τελευταίο καιρό, με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει να σταματήσει» υποστήριξε η βουλευτής των ΑΝΕΛ και σημείωσε ακόμη ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ένα πρόσωπο κύρους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
 
Τέλος η Σταυρούλα Ξουλίδου αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία υποστηρίζοντας πάντως ότι δεν έχει συζητηθεί και εκφράζοντας την άποψη ότι τα πρόσωπα για τα οποία γίνεται συζήτηση «καίγονται».