Ο ανασχηματισμός πήγε πολύ άσχημα για τον πρωθυπουργό. Μέχρι και ο Γ. Πρετεντέρης στο ΜΕΓΚΑ παραδέχτηκε ότι ο πρωθυπουργός «στραπατσαρίστηκε».

Ads

Και για να μαζευτεί η ζημιά το Μέγαρο Μαξίμου κατέβασε «γραμμή» σε τέσσερα επίπεδα για να βοηθήσει τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης να τους ξελασπώσει. 

► Συκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: Α) Ο Αλέξης Τσίπρας τορπίλισε τη συναίνεση απορρίπτοντας την υπουργοποίηση Αποστολάκη για να αντιμετωπιστεί η εθνική πρόκληση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Β) Μιλούν για “αποστασία” αυτοί που πήραν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ.

► Εγκωμιασμός των προθέσεων του Κ. Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι θέλει την εθνική συνεννόηση στα μείζονα και γι αυτό πρότεινε σε έναν υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης να αναλάβει κρίσιμο χαρτοφυλάκιο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου τα εξήγησε στο MEGA:

► Δολοφονία χαρακτήρα του Ευ. Αποστολάκη: Ο Ευ. Αποστολάκης ζήτησε να γίνει υπουργός πολιτικής προστασίας όταν του προτάθηκε να γίνει υφυπουργός, αποδέχθηκε τη συμμετοχή στην κυβέρνηση και την αρνήθηκε επειδή δείλιασε μετά το μπούλινγκ που υπέστη από την Κουμουνδούρου, αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

► Οποιοσδήποτε έχει συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τοξικός και είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Ο αρθρογράφος Σάκης Μουμτζής, “καθηγητής” στη σχολή ειδικής αγωγής του Αδ. Γεωργιάδη ξεσπαθώνει:

Ακόμη πιο ενοχλημένος με την επιλογή Αποστολάκη ο Γ. Πρετεντέρης:

Η καθηγήτρια Βάσω Κιντή θυμίζει στον Κ. Μητσοτάκη ότι στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο οφείλει την ηγεμονία του και επομένως δεν δικαιούται να κοιτάζει προς τα εκεί για οποιονδήποτε λόγο:

image