Συζήτηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα hashtag που χρησιμοποίησε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σε ανάρτησή του για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Βόρεια Εύβοια στο Twitter.

Ads

Πιο συγκεκριμένα η επίμαχη ανάρτηση, χρησιμοποίησε το χαστανγκ «#ΣΥΡΙΖΑ_ ξεφτίλες» σε είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια. Μετά τα επικριτικά σχόλια χρηστών, το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατέβασε την ανάρτηση στο twitter κατά του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε νέα, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τα σωστά hashtags.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του Αθηναϊκού Πρακτορείου, Αιμίλιου Περδικάρη. «Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Όσον αφορά στο ΑΠΕ, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται ότι «ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα». 

Ads

image