Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις από τους επτά Γεωργιανούς που συνελήφθησαν για το ληστεία μετά φόνου στην Ύδρα. Οι άλλοι τέσσερις θα απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Ads

Οι τρεις Γεωργιανοί κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ένας ακόμη εκ των συλληφθέντων, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον του εισαγγελέα, πήρε προθεσμία να απολογηθεί για αύριο Παρασκευή καθώς ο συνήγορος του δεν είχε προλάβει να έχει ενημέρωση επί της δικογραφίας.

Οι επτά Γεωργιανοί είχαν συλληφθεί στις 16 Αυγούστου για την ανθρωποκτονία 67χρονου εστιάτορα και ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης συζύγου του.

Στις απολογίες τους όλοι οι συλληφθέντες υποστήριξαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη ληστεία, ενώ δύο από τους επτά κατέθεσαν πως δεν γνωρίζουν τους συγκατηγορουμένους τους.

Ads

Από την πλευρά της η αστυνομία αναφέρει πως έχει βίντεο που δείχνει τους συλληφθέντες να κινούνται στην περιοχή κοντά στην οικία, ενώ έχουν βρεθεί και δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό στην οικία του 67χρονου. Σημειώνεται πως το βράδυ της Τετάρτης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των επτά συλληφθέντων ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών.