Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ο 24χρονος και ο 27χρονος, οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες, για την επίθεση και τον σοβαρό τραυματισμό του 46χρονου οπαδού του Εθνικού στα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου στην Κρήτη που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα της Γ’ Εθνικής.

Ads

Τόσο ο 24χρονος όσο και ο 27χρονος κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο τρίτος κατηγορούμενος, ηλικίας 22 ετών, αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης 2.000 καθώς και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη, ο τέταρτος εμπλεκόμενος, ένας 32χρονος, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία, εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Και για τους τέσσερις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.