«Θα δεχτώ τον Νίκο Ρωμανό στο ΤΕΙ, εφόσον του δοθεί άδεια από τη Δικαιοσύνη» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας, Μιχάλης Μπρατάκος. 

Ads

«Στις αρχές Ιουνίου, που ήταν εξεταστική περίοδος, εμφανίστηκε έξαλλος ο μπαμπάς του (Νίκου Ρωμανού) μαζί με μια ομάδα αναρχικών εδώ κι απαίτησε από εμένα να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια προς τις δικαστικές αρχές και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για να επιτρέψουν στο παιδί του να έρθει. Φυσικά, αυτό δεν είναι θέμα δικό μου, είναι θέμα της Δικαιοσύνης. Εγώ θα τον δεχτώ, εφόσον τού δώσουν την άδειά του, όπως δέχομαι άλλους 25.000 φοιτητές» σημείωσε ο Μιχάλης Μπρατάκος. 

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας πρόσθεσε ότι ο Νίκος Ρωμανός «δεν ήρθε ούτε ενδιαφέρθηκε από τον Φεβρουάριο μήνα που ολοκληρώθηκε η εξεταστική περίοδος του χειμερινού εξαμήνου για να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα».

Διαμαρτυρήθηκε επίσης για την κατάληψη που πραγματοποιείται από την Κυριακή στο κτίριο του ΤΕΙ από αλληλέγγυους στο Νίκο Ρωμανό. «Έχουμε 25.000 φοιτητές, εκ των οποίων οι 18.000 είναι ενεργοί. Είναι μέσα στο φοιτητικό βίο και περιμένουν τους 40 πότε θα φιλοτιμηθούν να βγουν από εδώ» υπογράμμισε ο Μιχάλης Μπρατάκος. 

Ads