Στην παραδοχή ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίσει τις εκλογές είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε τέταρτο μνημόνιο προχώρησε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος.

Ads

Παράλληλα, μιλώντας στο Flash Radio 99.4, «άδειασε» και τον πρόεδρό του ως προς την κυρίαρχη ρητορική περί πρόωρων εκλογών, λέγοντας πως αυτές θα γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή τον Οκτώβριο.

«Τον Οκτώβριο αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη» είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής.

Μαξίμου: «Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί»…

«Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει», σχολιάζει ο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ.  «Ένα μνημόνιο που θα υλοποιεί προφανώς τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για ασφαλιστικό Πινοσέτ, επαναφορά του 1 προς 5, αντί του 1 προς 1 που πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, επιστροφή στην εργασιακή ζούγκλα, κατάργηση του… ξεπερασμένου οκταώρου, επίθεση στην αμοιβή της εργασίας και άλλα “αναπτυξιακά” μέτρα, υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου και καταλήγει:

Ads

«Το γεγονός ότι ο κ. Κουκοδήμος, μετά από εντολή της Πειραιώς, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, απλώς επιβεβαιώνει ότι στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα».