Και στις δύο περιφέρειες που ήταν υποψήφιοι εκλέγονται σχεδόν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων. Υπενθυμίζεται, ότι οι επικεφαλής όλων των κομμάτων είναι υποψήφιοι σε δύο περιφέρειες ο καθένας και αν εκλεγούν και στις δύο, τότε πρέπει να επιλέξουν τη μία από τις δύο έδρες, ενώ στην άλλη περιφέρεια τη θέση τους παίρνει ο πρώτος επιλαχών.

Ads

Ο Αλέξης Τσίπρας εκλέγεται στις περιφέρειες Λάρισας και Ηρακλείου. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Νίκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Κλάδος αντίστοιχα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκλέγεται στις περιφέρειες Β’ Αθηνών και Ηρακλείου. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Αργύρης Ντινόπουλος και Λευτέρης Αυγενάκης αντίστοιχα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκλέγεται στις περιφέρειες Α’ και Β’ Αθηνών. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Δήμητρα Βελέντζα και Ελένη Ζαρούλια αντίστοιχα.

Ads

Η Φώφη Γεννηματά εκλέγεται στις περιφέρειες Β’ Αθηνών και Αχαΐας. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εκλέγεται στην περιφέρεια Β’ Αθηνών, ενώ δεν εκλέγεται στη Βοιωτία.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκλέγεται στην Α’ Θεσσαλονίκης, όχι όμως και στα Χανιά.

Ο Πάνος Καμμένος εκλέγεται στην Β’ Αθηνών, όχι όμως και στο Ηράκλειο.

Ο Βασίλης Λεβέντης εκλέγεται στις περιφέρειες Β’ Αθηνών και Α’ Θεσσαλονίκης. Επιλαχόντες στις περιφέρειες αυτές είναι οι Νίκος Χατζηαθανασίου και Γιάννης Σαρίδης αντίστοιχα.