Νέο όνομα αποκτά η λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου που σήμερα θα μετονομαστεί σε λεωφόρο Ευελπίδων.

Ads

Στην τελετή μετονομασίας θα παραστεί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και λόγω της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής από τις 10.30 έως 12:00.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή και,
  • Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λ. Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Λ.Κ.Καραμανλή.
  • Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:
  • Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα μέσω της Λ. Αγ. Μαρίνας.
  • Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος : Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλούν τους οδηγούς να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ads