Με βάση τη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ο Μένιος Φουρθιώτης και οι ιστοσελίδες του εμφανίζονται να μην έλαβαν ούτε ένα ευρώ από την καμπάνια των 20 εκατομμυρίων για τον κορονοϊό. Κι αυτό ενώ είχε δοθεί εντολή να καταβληθούν συνολικά 5.000 ευρώ στο blog – φάντασμα του Φουρθιώτη και το σάιτ του apokaliptikalive.gr.

Ads

Συγκεκριμμένα οι καταγραφές αναφέρουν ότι το apokalyptikalive.gr θα έπαιρνε 4.000 ευρώ αλλά πήρε μηδέν και το protieidisi.com θα έπαιρνε 1.000 ευρώ αλλά επίσης πήρε 0. Όμως, όπως καταγράφεται στη λίστα Πέτσα που δόθηκε σήμερα μετά από πολλές πιέσεις στη δημοσιότητα εμφανίζεται να υπάρχει μηδενική τιμολόγηση και για τα δυο ΜΜΕ συμφερόντων του Φουρθιώτη.

Τα ερωτήματα φουντώνουν αναφορικά με το τι έχει συμβεί με το protieidisi.com, το blog των δυο αναρτήσεων – εκ των οποίων η μια ήταν το μπάνερ διαφήμισης «Μένουμε Ασφαλείς» – του Μένιου Φουρθιώτη. Τελικά πήρε ή δεν πήρε χρήματα; Γιατί δεν υπάρχει τιμολόγηση του ποσού για το οποίο υπήρχε ήδη εντολή; Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω σάιτ ξαφνικά μετά τις αποκαλύψεις άρχισε να γεμίζει με copy paste ειδήσεις με μπερδεμένες ημερομηνίες (ανέβαζε ειδήσεις σε ημερομηνίες κατά τις οποίες δεν είχαν καν συμβεί). Κατόπιν σταμάτησε ξανά να ανανεώνεται στις 16 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι στη λίστα Πέτσα με μηδέν ποσό εκταμίευσης συνοδεύεται και το wishmag.gr που όπως είχε αποκαλυφθεί πάλι όταν δόθηκε η αρχική λίστα χωρίς ποσά του κ.Πέτσα είχε να ανανεωθεί από το 2010.

Ads

Έχουμε δηλαδή 3 ιστοσελίδες για τις οποίες έγινε τεράστιος θόρυβος που τελικά «μηδενίστηκαν» στον «ποιοτικό έλεγχο»… που αποφασίστηκε εκ των υστέρων.