Λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός πολίστας Αδαμάντιος Μαντής, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Ads

Ο νεαρός αθλητής ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο φίλου του. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ο Αδαμάντιος Μαντής μαζί με τον φίλο του βρίσκονταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο.

Ο οδηγός έκανε το λάθος να σταματήσει στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και, μάλιστα, σε σημείο που οι οδηγοί που έρχονται από πίσω έχουν περιορισμένη ορατότητα.

Ο νεαρός πολίστας κατέβηκε για να δει αν υπήρχε κάποια βλάβη στο όχημα και τότε ένα διερχόμενο όχημα με, επίσης, νεαρό οδηγό, συγκρούστηκε με δύναμη πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο και παρέσυρε τον αθλητή.

Ads

Ο 21χρονος πολίστας διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά, δυστυχώς, ο Αδαμάντιος Μαντής υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο φίλος του νεαρού αθλητή τραυματίστηκε στη μέση και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ ελαφριά τραύματα φέρει ο νεαρός οδηγός του διερχόμενου ΙΧ.