Περίπου δυόμιση χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή.

Ads

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας “Πολίτης”, τις επόμενες ώρες μεταβαίνουν στην Αθήνα οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες επί τροχαίων δυστυχημάτων, Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής, για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην πολύκροτη υπόθεση που στοίχισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, την ερχόμενη Παρασκευή είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της πρωτόδικης απόφασης του Οκτώβρη του 2017.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», το βασικό εύρημα της έκθεσης των δυο Κύπριων εμπειρογνωμόνων είναι ότι ο Παντελίδης βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα. Μάλιστα οι εμπειρογνώμονες θα κληθούν να αναλύσουν το πως προέκυψε το συμπέρασμα αυτό και πως στην θέση του οδηγού ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

Ads

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως με βάση των κινήσεων των τριών επιβαινόντων από την πρόσκρουση στο τσιμεντένιου στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, τη μερική ανατροπή, αλλά και την κίνηση των μεταλλικών κουπαστών, οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

Τέλος , αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια Παντελίδη αμφισβήτησε το πόρισμα αυτό και απευθύνθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα στους δυο Κύπριους εμπειρογνώμονες για ετοιμασία σχετικού πορίσματος.

Η παρουσία των Γιώργου και Αντρέα Τζιρκαλλή στη δικαστική διαδικασία της Παρασκευής στην Αθήνα είναι επιβεβλημένη από τα δικονομικά θέσμια, για να βεβαιώσουν ότι αυτοί είναι οι συντάκτες του πορίσματος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.